Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Αποστολάκης, στο «planetface.gr»!

Αισιόδοξος, ευχαριστημένος και πεπεισμένος να συμπράξει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για την ορθότερη λειτουργεία του Μολαϊκού, σ’ όλα τα επίπεδα, εμφανίζεται ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Αποστολάκης, σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του στο «planetface.gr».

«Ο Μολαϊκός διαγράφει, φέτος, πορεία πρωταθλητισμού στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Λακωνίας, δείχνοντας πως έχει τις δυνατότητες να κοντράρει στα ίσα κάθε αντίπαλο. Η ανδρική ομάδα του σωματείου μας βρίσκεται, αυτό το χρονικό διάστημα, στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά τεσσάρων πόντων από τον Αμυκλιακό. Το συγκρότημα μας προσπαθεί σε κάθε ματς να ξεπεράσει τα εμπόδια των αντιπάλων του, γνωρίζοντας, βέβαια, πως αγωνίζεται δίχως την παρουσία πέντε αξιόλογων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αποχώρησαν το καλοκαίρι του 2022 από τον σύλλογο. Παρ’ όλα αυτά, μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από την εν γένει ρότα του Μολαϊκού στο Πρωτάθλημα, η οποία μπορεί να καλυτερεύσει στην συνέχεια του θεσμού.

Σε ο,τι αφορά την ποιότητα των αναπτυξιακών μας τμημάτων, οι προπονητές, Γιάννης Κολιάκος και Τάκης Αρτινιός, γυμνάζουν, αμφότεροι, περίπου, 50 νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συγκροτούν τις ομάδες, Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16 του Μολαϊκού. Στόχος τους είναι η συνεχής και ανοδική εξέλιξη του ταλέντου των νεαρών παικτών του συλλόγου με την προοπτική, φυσικά, να επανδρώσουν, κάποια στιγμή, επάξια, την ανδρική μας ομάδα. Μια ομάδα, η οποία πρωταγωνιστεί, διαχρονικά, στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Λακωνίας, έχει συμμετάσχει στον.. μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής και πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο της αντίστοιχης Ένωσης, αποκλείοντας, κατά σειρά, τους Άρη Σκάλας και Πανγυθεατικό στην ημιτελική και την τελική φάση της διοργάνωσης».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ