Η Ειρήνη Ζήκα αποτελεί το νέο πρόσωπο, το οποίο συνεργάζεται, φέτος, με τον σύλλογο πετοσφαίρισης, Χανιά Volley, όπως αναφέρεται, ρητά, στο ακόλουθο Δελτίο Τύπου.

«Ο Σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την προπονήτρια και παίκτρια βόλεϊ, Ειρήνη Ζήκα με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη. Η Ειρήνη βρέθηκε στα Χανιά για επαγγελματικές υποχρεώσεις αφού διορίστηκε ως αναπληρώτρια φιλόλογος ειδικής αγωγής σε σχολείο της πόλης μας. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει αρκετή εμπειρία στην προπονητική αφού είναι Κάτοχος διπλώματος προπονητή Γ’ κατηγορίας και έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες της Θεσσαλονίκης όπως παρακάτω:

Προπονήτρια ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων βόλεϊ στις ομάδες:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (2007-2011)

ΠΑΟΚ (2012- 2019)

ΒΕΡΓΙΝΑ (2016-2019)

Δ.Ε.Κ.Α. (2018-2020)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ (2020-2022)

Συμμετοχή σε αθλητικά camp σε Χαλκιδική, Οξφόρδη (International House London)

Εκτός από την προπονητική της εμπειρία , η Ειρήνη έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Β΄ Εθνικής στην Θεσσαλονίκη όπου και συνεχίζει την αγωνιστική της δράση ακόμα και σήμερα. Στην Ειρήνη ο Σύλλογος θα αναθέσει το προ-αγωνιστικό τμήμα των ακαδημιών του, έτσι ώστε να το προετοιμάσει κατάλληλα για την ένταξη του στο αγωνιστικό κομμάτι.

Από την πρώτη στιγμή δήλωσε ενθουσιασμένη με την έναρξη αυτής της συνεργασίας και ανέφερε ότι ήδη αισθάνεται το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στον Σύλλογο. Επίσης δήλωσε ότι χαίρεται που θα συμβάλει στην προσπάθεια του Συλλόγου που γίνεται όλα αυτά τα χρονιά πάντα με γνώμονα το σύνολο των αρχών και των αξιών με τις οποίες ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός εμπλούτισε τον αθλητισμό, προάγοντας τον σε μέσο εξάσκησης του σώματος, καλλιέργειας του πνεύματος, εξευγενισμού της ψυχής και σύσφιξης των ανθρώπινων σχέσεων, κοινώς το Αθλητικό Ιδεώδες.

Ειρήνη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Χανιά Βόλεϊ».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ