Ο Πρόεδρος του σωματείου, Πάρης Χούτρης, στο «gipedo.eu»!

 

Το Κάστρο της Μονεμβασιάς έχει βρει το ταίρι του στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, ο οποίος αποτελεί το σύμβολο μιας «χρυσής» γενιάς… Ο Πάρης Χούτρης, ο διοικητικός ηγέτης με ξεχωριστή «αρχοντιά», με μεράκι και σωστή δουλειά αποτελεί, πλέον, τη ζωντανή ιστορία της ομάδας η οποία εδρεύει στου Νομού Λακωνίας την καρδιά…

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του καταστήματος, «Γερμανός», με εξειδίκευση στην οργάνωση της εταιρείας, υπηρετεί, διαχρονικά, την Α.Ε. Κάστρο Μονεμβασιάς ευλαβικά, έχοντας ως όραμα την ανάπτυξη του σωματείου με βήματα αργά και πλάνα σύγχρονα, οργανωτικά και προοδευτικά…

Το «gipedo.eu» έκρινε, προ ημερών, σκόπιμο να έρθει σε επικοινωνία με τον ίδιο και εκείνος μας μίλησε για τη μεγάλη  αγάπη, η οποία χαρακτηρίζει τον τόπο του και εκείνον…

 

“Η Α.Ε. Κάστρο Μονεμβασιάς συστάθηκε το έτος 1982, όταν εγώ, ήμουν υπηρετούσα την ομάδα από τη θέση του ποδοσφαιριστή.  Ο πατέρας μου, Τάκης Χούτρης, ήταν, τότε, μέλος της διοίκησης του συγκεκριμένου σωματείου, ενώ αυτό έδρευε στο γήπεδο της Πλήτρας Μονεμβασιάς, για δύο έτη, και σοτν Άγιο Ιωάννη για οχτώ έτη. Τα τελευταία 20 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής Μονεμβασιάς. 

 Αρχικά, στο γήπεδο δεν υπήρχε χλοοτάπητας, ο οποίος εγκαταστάθηκε, πριν, περίπου, τέσσερα χρόνια. Βέβαια, στο γήπεδο υπάρχουν χώροι αποδυτηρίων, αλλά και ένας πυλώνας, προκειμένου ο φωτισμός να είναι σχετικά επαρκής», είπε, αρχικά, ο κ. Χούτρης, για να προσθέσει στην συνέχεια. 

 

“Εγώ πρόσφερα τις υπηρεσίες μου ως αμυντικός μέσος και ως κεντρικός αμυντικός, υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό και τη Λίβερπουλ, καθώς έχω ζήσει, καλά, τη δεκαετία του 80′, όταν στους «πράσινους» αγωνίζονταν ο αείμνηστος, Γιάννης Κυράστας, ο Ρότσα, ο Σαραβάκος και άλλοι αστέρες του «τριφυλλιού». Η δική μου καριέρα, βέβαια, περιορίστηκε μόνο στο ερασιτεχνικό επίπεδο,  η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα μου ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Λακωνίας το έτος 2005 με αντίπαλο την Α.Ε. Σπάρτη, όταν ως παίκτης της Α.Ε. Κάστρου Μονεμβασιάς κερδίσαμε με 3-0 την συγκεκριμένη ομάδα. 

Ακόμα, έχω συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με τον Μολαϊκό και τον Λεωνίδα Γλυκόβρυσης, ενώ έχω κατακτήσει μια σειρά τοπικών Πρωταθλημάτων με όλες αυτές τις ομάδες. », πρόσθεσε ο κ. Πάρης Χούτρης στην ιστοσελίδα μας για να αναφέρει στην συνέχεια.

 

«Τη φετινή σεζόν (2017-2018), η Α.Ε. Κάστρο Μονεμβάσιας συγκροτήθηκε, σχεδόν, την ύστατη ώρα, αφού στο σωματείο υπήρχαν μόνο τρία δελτία ποδοσφαιριστών, ενώ η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας ομάδας ξεκίνησε με έξι άτομα. Αρχικά, προπονητής της ομάδας μας ήταν ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος, όμως, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, περίπου, στο τέλος του Ιανουαρίου, ενώ στην συνέχεια κοούτσαρα εγώ την ομάδα, μαζί με τους Βασίλη Χούτρη και Παναγιώτη Κοντάκο.  

Εν όψει της επόμενης σεζόν, σκοπός της ομάδας μας είναι η άνοδος της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ. Λακωνίας, αλλά και η προώθηση ποδοσφαιριστών στην ανδρική ομάδα από τα συγκροτήματα υποδομής του συλλόγου, στα οποία εργάζονται οι προπονητές, Βασίλης Χούτρης και Νεκτάριος Νιάκολας.

Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως η Α.Ε. Κάστρο Μονεμβασιάς στηρίζεται από την τοπική κοινωνία, αφού αρκετά καταστήματα προβάλλουν ως χορηγοί στον σύλλογο. Μακάρι, λοιπόν, να λειτουργήσει, τη νέα σεζόν, το σωματείο μας σε σύγχρονα πρότυπα και παράλληλα να σταδιοδρομήσει, επάξια, στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Κ.Α.Σ.Κ.Ε.Ν.Ο.Π το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου», κατέληξε ο κ. Πάρης Χούτρης μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

Αναλυτικά, τα μέλη τα οποία συγκροτούν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. Κάστρο Μονεμβάσιας.

Παρης Χουτρης – Προεδρος Τακης Κουρακος – Αντιπρόεδρος Χρήστος Κουλουρης – Γραμματέας Λεκακη Ματινα – Ταμίας Παναγιωτης Μπιλιας – Αναπλ. Ταμίας Γιάννης Καστανιάς -Β’Αντιπροεδρος Χαραμης Βαγγελης -Αναπλ . Γραμματέας Σκαγκος Νίκος και Σκαγκος Γιάννης -μέλη

 

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο μπορεί να δει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

https://www.facebook.com/kastrofc.monemvasia

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ