Η αγάπη, η οποία δε χάθηκε ποτέ στον χρόνο, το τρομερό ρεκόρ, το οποίο θα μείνει στην ιστορία στα βάθη των… αιώνων, το όνειρο για ένα λαμπρό μέλλον στον σύλλογο και μόνο…

Όλα αυτά για χάρη του Άρη Σκάλας Λακωνίας, του ποδοσφαιρικού σωματείου, το οποίο βίωσε στο πρόσφατο παρελθόν τη δική του αθλητική πανδαισία, της ομάδας, η οποία εδρεύει στον καλλικρατικό Δήμο Ευρώτα και έχει εκπροσωπήσει, επάξια, την Πελοπόννησο με τη δική της ξεχωριστή στον αθλητισμό, παρουσία… 

Για ένα από τα καμάρια της Νότιας Ελλάδας, το οποίο ρέει στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όπως ο πλωτός ποταμός, Βασιλοπόταμος, στην καρδιά του Νομού Λακωνίας, όπως μας τα λέει ο άνθρωπος ο οποίος έχει για την ομάδα μεγάλο μεράκι και ακούει στο όνομα, Γιάννης Αθανασάκης….

 

 

«Εγώ, ως παλιός ποδοσφαιριστής του συλλόγου, υπηρετώ, τα τελευταία έτη, τον Άρη Σκάλας, από τη θέση του Προέδρου, με την ευχή να βοηθώ, συνεχώς, το αγαπημένο μου σωματείο να πετυχαίνει τους στόχους του στον αθλητικό χώρο. Την προπερασμένη σεζόν (2017-2018), η ανδρική μας ομάδα συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ. Λακωνίας, ωστόσο κατάφερε να κατακτήσει αήττητη δύο ανόδους σε ισάριθμα έτη, σημειώνοντας ένα μεγάλο ρεκόρ!

Το συγκεκριμένο γεγονός οφείλεται στην ορθή λειτουργία του σωματείου μας σ’ όλα τα επίπεδα, γεγονός το οποίο είναι, πλέον, αισθητό στον Νομό Λακωνίας, παρά το ότι το ετήσιο ποσό για τον προϋπολογισμό του συλλόγου δεν είναι υψηλός», είπε, προ ημερών, αρχικά, ο κ. Γιάννης Αθανασάκης, για να προσθέσει στην συνέχεια:

 

«Πέρα από τον Άρη Σκάλας, στην περιοχή της Σκάλας Λακωνίας, εδρεύει το αθλητικό σωματείο, Α.Ο. Σκάλας.

Παρ’ όλα αυτά, την περασμένη σεζόν (2018-2019), το γήπεδο της εν λόγω περιοχής ήταν ακατάλληλο για χρήση, λόγω μιας σειράς εργασιών οι οποίες έπρεπε να πραγματοποιηθούν στον συγκεκριμένο χώρο, με συνέπεια οι ομάδες του συγκεκριμένου τόπου να αναγκαστούν να στεγαστούν στα γήπεδα της περιοχής Έλλος και Λυκόβρυση. Ευτυχώς, όμως, οι εργασίες στον χλοοτάπητα και στους χώρους των αποδυτηρίων του γηπέδου της Σκάλας έχουν, ήδη, ολοκληρωθεί με συνέπεια τα ποδοσφαιρικά τμήματα της περιοχής να ετοιμάζονται για την στέγαση τους στον συγκεκριμένο τόπο.

Η ανδρική μας ομάδα καθοδηγείται από τον εξαιρετικό προπονητή, κ. Κώστα Οικονόμου, ενώ δε διαθέτει αναπτυξιακά τμήματα στην αθλητική της οικογένεια. Δυστυχώς, μόνο ο Α.Ο. Σκάλας συμμετέχει στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Λακωνίας με ομάδες υποδομής, ωστόσο από τη νέα σεζόν, θα επιδιώξουμε τη δημιουργία αναπτυξιακών τμημάτων στον Άρη Σκάλας.

Άλλωστε, η πρωτεύουσα του Δήμου Ευρώτα, Σκάλα Λακωνίας, αριθμεί, περίπου, 5.000 μόνιμους κατοίκους, με αρκετά από τα λεγόμενα κεφαλοχώρια, κάτι το οποίο μας προσφέρει τη δυνατότητα της σύστασης φυτώριου στον σύλλογο μας», συμπλήρωσε, προ ημερών, ο κ. Αθανασάκης, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Ο Άρης Σκάλας διαλύθηκε, πριν, περίπου, τέσσερα (4) έτη, για δύο χρόνια, αλλά στην συνέχεια η ύπαρξη πολύ ευμενούς κλίματος εντός των αποδυτηρίων στάθηκε δυνατόν να μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στην Α1 τοπική κατηγορία. Βέβαια, παλαιότερα, ο Άρης Σκάλας συμμετείχε, παλαιότερα, στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην συγκεκριμένη διοργάνωση τον Νομό Λακωνίας. Το σημαντικότερο, όμως, επίτευγμα γι’ εμάς αποτελεί, δίχως άλλο, το ρεκόρ της ομάδας, το οποίο περιλαμβάνει την παρουσία του Άρη Σκάλας σε, περίπου, 55 ματς δίχως να υποστεί κάποια ήττα.

Εν όψει της νέας σεζόν, προπονητής της ομάδας μας θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο κ. Οικονόμου, ο οποίος θα καθοδηγεί και τις υπό σύσταση ομάδες Ακαδημιών του σωματείου μας», κατέληξε, προ ημερών, ο πάλαι ποτέ κεντρικός αμυντικός του Άρη Σκάλας, τη δεκαετία του 90’, αλλά και νυν διοικητικού ηγέτη του εν λόγω σωματείου.  

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον Άρη Σκάλας μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

https://www.facebook.com/pages/category/Amateur-Sports-Team/%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3-%CE%A3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%82-FC-1014253098596642/

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ