Ο πρώην, πλέον, προπονητής της ομάδας, Νεκτάριος Νιάκουλας, στο «gipedo.eu».

 

Τη φετινή πορεία του ανδρικού τμήματος του Α.Π.Ο. Βελιών, στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Λακωνίας σκιαγράφησε, προ μερικών ωρών, ο εξαιρετικός πρώην, πλέον, κόουτς του σωματείου, Νεκτάριος Νιάκουλας.

«Το καλοκαίρι του 2018, ο Α.Π.Ο. Βελιών συστάθηκε, εκ’ νέου, ύστερα από αποχή αρκετών ετών από τον χάρτη του ποδοσφαίρου του Νομού Λακωνίας. Τότε, εγώ ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος με την ευχή να διαγράφει, διαρκώς, η ομάδα βήματα προόδου. Την αγωνιστική περίοδο, 2018-2019, ο Α..Ο. Βελιών τερμάτισε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του… μαραθωνίου της Β’ τοπικής κατηγορίας και τη φετινή σεζόν την 3η!

Συνάμα, η ομάδα μας λίγο έλλειψε, φέτος, να κερδίσει την άνοδο στην Α’ Ε.Π.Σ. Λακωνίας, κάτι το οποίο δεν συνέβη λόγω της ήττας του τμήματος από τον Α.Ο. Λογκανίκου, με συνέπεια να βρεθεί στην 3η ΄θέση με διαφορά ενός πόντου από την κορυφή. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι, περίπου, 300 κάτοικοι των Βελιών μπορούν να περηφανεύονται για την άρτια αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας, η οποία στεγάστηκε, για μια ακόμα χρονιά, στο γήπεδο της Μονεμβάσιας. Σ’ έναν χώρο, ο οποίος έχει βελτιωθεί αισθητά, αλλά όχι στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην πρώην, πλέον, ομάδα μου στο μέλλον, αφού δε α συνεργαστώ μ’ αυτήν τη νέα χρονιά, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ