Ο Αντιπρόεδρος του σωματείου, Δημήτρης Πετράκης, στο «gipedo.eu»!

 

Τη δική του γνώμη, σχετικά με τη ρότα και τους στόχους της ομάδας του εξέφρασε, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδα μας, ο Αντιπρόεδρος του Ατρόμητου Συκέας, Δημήτρης Πετράκης, τονίζοντας, χαρακτηριστικά:  

«Εγώ διατηρώ τη θέση του Αντιπροέδρου στον Ατρόμητο Συκεάς, καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων ετών, με την ευχή να προοδεύει, διαρκώς, ο σύλλογος σ’ όλα τα επίπεδα. Όλα αυτά τα έτη, το σωματείο μας έχει δώσει μεγάλη βάση στον τομέα της ανάπτυξης, καθώς στην αθλητική μας οικογένεια υπάρχουν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Λακωνίας (από Κ8 μέχρι Κ14). Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τη φετινή σεζόν, αφού οι ομάδες υποδομής γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του προπονητή, Πάνου Κοντάκου και της γυμνάστριας, Παναγιώτας Ντουμάκη, στοχεύοντας στην ανάπτυξη του ταλέντου των νεαρών αθλητών.

Σε ότι αφορά την ανδρική μας ομάδα, στόχος μας είναι η πραγματοποίηση μιας καλής πορείας στο προσεχές Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Λακωνίας, χωρίς, όμως, να έχουμε θέσει ως στόχο την πορεία πρωταθλητισμού. Φέτος, η ομάδα μας πορεύτηκε, αρχικά, με τον κ. Γιώργο Αναγνωστόπουλο, στην τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος, αλλά στην συνέχεια χώρισαν οι δρόμοι μας μαζί του.

Συνεπώς, ο άνθρωπος, ο οποίος αντικατέστησε, το καλοκαίρι του 2019, τον κ. Θοδωρή Σταμόγιανο, στη θέση του προπονητή, παρέδωσε τη θέση του στον διοικητικό παράγοντα της ομάδας, Λευτέρη Κανελάκη. Ο κ. Κανελάκης συνδύασε, φέτος, την παρουσία του με την παραμονή της ομάδας στην Α’ τοπική κατηγορία, ύστερα από την συμμετοχή του ανδρικού συγκροτήματος  στους αγώνες για τη φάση των «πλέι-άουτ» της Α’ τοπικής κατηγορίας. Συνεπώς, είμαστε ευχαριστημένοι από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, η οποία θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αν ορισμένοι παίκτες δε δεσμεύοταν με πολές υποχρεώσεις, κάτι το οοίο στέρησε από τους ίδιους τη δυνατότητα της παρουσίας του σε μερικές προπονήσεις του τμήματος. Επιπλέον, σε λίγο καιρό, τα στελέχη του Ατρομήτου Συκέας, πρόκειται να προγραμματίσουν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, προκειμένου να οργανωθεί, επαρκώς, ο σύλλογος σ’ όλα τα επίπεδα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ