«Γι’ αυτό έμεινε εκτός ο Α.Ο. Λογγάστρας»!

Ο παράγοντας του σωματείου, Ανδρέας Σουλτάνης, στο «gipedo.eu»!

 

Η φετινή απουσία του Α.Ο. Λογγάστρας από το Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Λακωνίας δεν μπορεί παρά να έχει προκαλέσει απορίες στο αθλητικό κοινό του εν λόγω Νομού, σχετικά με τη  αιτία της αποχής της ανδρικής ομάδας από την συγκεκριμένη διοργάνωση. Γι’ αυτό τον λόγο, η ιστοσελίδα μας έδωσε, προ ημερών, τον λόγο στο υπεύθυνο μέλος του συλλόγου, κ. Ανδρέα Σουλτάνη, προκειμένου να καταθέσει τη δική του άποψη επί του θέματος.

 

«Το καλοκαίρι του έτους 2021, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο. Λογγάστρας αποφάσισαν την αναστολή της λειτουργίας του ανδρικού συγκροτήματος για, τουλάχιστον, μια σεζόν. Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί απόρροια της  διατήρησης της παγκόσμιας πανδημίας (Covid 19), η οποία επηρέασε, σε σημαντικό βαθμό, τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι, μάλιστα, επρόκειτο να μετακινούνται στη Λογγάστρα από την πόλη της Σπάρτης στην οποία διαμένουν!

Εν όψει της επόμενης σεζόν, δε γνωρίζω το τι θα συμβεί στην συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση απ’ εμένα, από τον παράγοντα του Α.Ο. Λογγάστρας, κ. Δημήτρη Βασιλάκο, όπως και από τα υπόλοιπα μέλη του σωματείου μας’, ήταν, πρόσφατα, τα λόγια του πατέρα του τέως ποδοσφαιριστή των ομάδων υποδομής του Αστέρα Τρίπολης και νυν αθλητή της Α.Ε. Σπάρτης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ