Ο Σάκης Κανατάς στο “gipedo.eu“!

Ο έμπειρος προπονητής της παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο. Καβάλας μίλησε, την Παρασκευή το απόγευμα, στην ιστοσελίδα μας για τον τρόπο λειτουργίας των αναπτυξιακών ομάδων των “Αργοναυτών”.

“Η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Καβάλας μπορεί να μη βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή θέση στον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ωστόσο τα συγκροτήματα υποδομής του συλλόγου βαδίζουν σε πολύ καλό δρόμο!

Ο Α.Ο. Καβάλας στελεχώνεται από αρκετούς προπονητές, οι οποίοι εργάζονται, καθημερινά, για την προοδευτική πορεία του αγαπημένου μας συλλόγου σ’ όλα τα επίπεδα. Συγκεκριμένα, εγώ καθοδηγώ το παιδικό τμήμα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Καβάλας, ο Νίκος Πατεράκης την ομάδα Προ-Τζούνιορ του σωματείου, η οποία αποτελείται από παίκτες οι οποίοι γεννήθηκαν τα έτη 2007 και 2008, ενώ ο Κώστα Βακιρτζής γυμνάζει την ομάδα, Προ-Παίδων του Α.Ο. Καβάλας.

Επίσης, ο Στέλιος Ιγνατιάδης καθοδηγεί το εφηβικό συγκρότημα του Α.Ο. Καβάλας, ο Κώστας Τοπούζης το νεοσύστατο τμήμα Κ18 του ίδιου σωματείου, ενώ ο Θεόφιλος Βαλκανίδης υπηρετεί τον σύλλογος ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Οι ομάδες ανάπτυξης του Α.Ο. Καβάλας στελεχώνονται από, περίπου, 120 ποδοσφαιριστές και οι σχέσεις της με την ανδρική ομάδα του εν λόγω συλλόγου είναι οι καλύτερες! Ήδη, έχουν προωθηθεί μερικοί ποδοσφαιριστές στην α’ ομάδα, από τα αναπτυξιακά συγκροτήματα του Α.Ο. Καβάλας, ενώ σκοπός μας είναι η συνεχής παραγωγή ταλαντούχων αθλητών με σκοπό την επάνδρωση του ρόστερ του ανδρικού συγκροτήματος. Γενικότερα, θα έλεγα, πως ο Α.Ο. Καβάλας αποτελεί πρότυπο Ακαδημίας και εύχομαι να συνεχίσει να λειτουργεί με τις ίδιες μεθόδους”. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ