Ο έμπειρος παίκτες δε θα ταξιδέψει στην Κρήτη!

Από http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Άγιου Ιερόθεου για τον αγώνα που ακολουθεί την Τετάρτη με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα ωστόσο άπαντες διατηρούν χαμηλούς τόνους γνωρίζοντας τη δυσκολία του αγώνα.

Ο προπονητής του συλλόγου, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, γνωρίζει αρκετά καλά τη δυσκολία του αγώνα και γι αυτό το λόγο ζήτησε από τους παίκτες να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Εκτός μάχης για τον αγώνα της Τετάρτης έχει τεθεί ο κεντρικός αμυντικός, Αλέξανδρος Δάρρας, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή των ‘κιτρινόμαυρων’ θα αναχωρήσει την Τρίτη το βράδυ με προορισμό το Ηράκλειο.

 

Τέλος η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές εύχονται καλή χρονιά γεμάτη υγεία σε όλο το κόσμο.

 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άγιου Ιερόθεου ενόψει του αγώνα που ακολουθεί αύριο στις 15.00 στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου με τον Εργοτέλη. Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ανακοίνωση την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη η οποία είναι η εξής

 

Κυρίτσης, Ρουμπής, Μανδύλης, Μιχαλόπουλος, Κωστούλας, Μπιρμπίλι, Γούλας, Καραμέρης, Γκουτσούλας, Σούφλας, Σαγανάς, Κετσετζόγλου, Πανούσης, Θανόπουλος, Πολίτης, Ζήκος, Μανδαμαδιώτης, Νιζάμης.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ