Η συνάντηση της α’ ομάδας με τον Άγιο Ιερόθεο!

Από  http://www.ergotelis.gr/gr/anakoinoseis

Στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 11η αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Εργοτέλης ηττήθηκε 3-2 από τον Άγιο Ιερόθεο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά, ανέλαβε την πρωτοβουλία και απείλησε την εστία των φιλοξενούμενων στο 4’, όταν ο Κυρίτσης τελικά κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα στο γύρισμα του Κατσικοκέρη για τον Λεάλ, ο οποίος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 6’ πάλι ο Κατσικοκέρης πλάσαρε άουτ από κοντά μετά από κάθετη πάσα του Καλέ. Στην πρώτη τους ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με τον Σαγανά μετά από αντεπίθεση, ενώ με παρόμοιο τρόπο σκόραραν εκ νέου στο 41’ με τον Θανόπουλο. Ο Εργοτέλης βρέθηκε κοντά στο 2-1 στο 45’ όμως ο Τζανής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας ανέλαβε τον έλεγχο και δημιουργούσε διαρκώς φάσεις για γκολ. Στο 50’ ο Καλέ νικήθηκε από τον Κυρίτση και στην επόμενη φάση ο Κατσικοκέρης δεν βρήκε στόχο με κεφαλιά. Στο 52’ ο Κοιλιάρας με δυνατό σουτ εκτός περιοχής υποχρέωσε τον Κυρίτση σε δύσκολη απόκρουση. Η πίεση που ασκούσε ο Εργοτέλης μετατράπηκε σε γκολ στο 54’ με κεφαλιά του Βογιατζή έπειτα από κόρνερ του Κοιλιάρα. Δύο λεπτά αργότερα (56’) ο Εργοτέλης έφερε το ματς στα ίσα (2-2) με τον Καϊμακαμούδη. 

Στο 73’ ο Καρράς αποβλήθηκε από την αναμέτρηση με δεύτερη κίτρινη έπειτα από αυστηρή απόφαση του διαιτητή. Στην επόμενη φάση ο Άγιος Ιερόθεος ευτύχησε να σκοράρει ξανά με τον Σούφλα στο 74’.

Στη συνέχεια η ομάδα μας παρά το αριθμητικό μειονέκτημα προσπάθησε να ισοφαρίσει ξανά, αλλά στο 77’ ο διαιτητής «δεν είδε» ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κωστούλα και δεν καταλόγισε το πέναλτι. Λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού ο Κατσικοκέρης δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς έδιωξαν τελευταία στιγμή σε κόρνερ οι αμυντικοί στο 87’. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στεφανάκος, Καρράς, Τζανής, Κολόκας, Γκοτσούλιας, Βογιατζής, Ρουσάκης (53’ Καϊμακαμούδης), Κοιλιάράς (81’ Μανουσάκης), Καλέ (66’ Πόι), Λεάλ, Κατσικοκέρης.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος, Μπιρμπιλί, Κωστούλας, Γουλάς, Γκουτσούλας (60’ Πανούσης), Καραμέρης (87’ Μανδαμαδιώτης), Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος (84’ Νιζάμης).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ