Ο Βασίλης Βακιρτζής στο “gipedo.eu”!

 

Στο έργο και στον στόχο των ανθρώπων οι οποίοι στελεχώνουν τα αναπτυξιακά τμήματα του Α.Ο. Καβάλας μίλησε, προ καιρού, μέσω της ιστοσελίδας μας, το οργανωτικό στέλεχος των Ακαδημιών του ιστορικού συλλόγου, Βασίλης Βακιρτζής.

 

«Εγώ ανέλαβα τη θέση του υπεύθυνου στελέχους των Ακαδημιών του Α.Ο. Καβάλας, το έτος 2011, όταν η α’ ομάδα υποβιβάστηκε στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ανδρική μας ομάδα ανήλθε στη Β’ Εθνκή κατηγορία, πριν μερικά έτη, αλλά τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ’ θνικής κατηγορίας, έχοντας, όμως, οργανώσει, πλήρως, το φυτώριο της.

Φέτος,  οι ομάδες υποδομής του Α.Ο. Καβάλας στελεχώνονται από, περίπου, 120, νεαρούς αθλητές και καθοδηγούνται από σπουδαίους προπονητές, όπως οι κ. Βακιρτζής, κ. Κανάτας, κ. Πατεράκης και άλλοι.

Στόχος μας είναι η ανοδική εξέλιξη της ποδοσφαιρικής ποιότητας των ναρών παικτών μας με την ευχή να αγωνιστούν κάποια στιγμή στα επίσημα ματς της ανδρικής ομάδας του Α.Ο. Καβάλας.

Άλλωστε, η Καβάλα είναι μια πόλη με χιλιάδες κατοίκους- 180.000 κατοίκους ο Νομός Καβάλας- και χρειάζεται την στήριξη των γηγενών ποδοσφαιριστών, προκειμένου να συνεχιστεί η παράδοση που θέλει τον Νομό μας να αναδυκνείει χαρισματικούς παίκτες.

Στόχος μας, λοιπόν, είναι η λειτουργία των αναπτυξιακών μας ομάδων σε επαγγελματικά πρότυπα, κάτι το οποίο δεν συνέβη πριν μερικά έτη». 

Νέα τιμή για Α.Ο.Καβάλα!

 

Από http://www.aokavala.gr/

 

 

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως για δεύτερη συνεχόμενη φορά η ακαδημία ποδοσφαίρου μας μετά από αξιολόγηση συγκέντρωσε μαζί με ακόμα 127 ακαδημίες απ’όλη την Ελλάδα μια από τις πιο υψηλές βαθμολογίες, και ανανέωσε την συμμετοχή της στο πρόγραμμα ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ. Το πρόγραμμα στηρίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA και τις αρχές του Grassroots, που αποτελούν το καλύτερο νεανικό αθλητικό μοντέλο παγκοσμίως.


Κατά την αξιολόγηση στην οποία υποβλήθηκαν εκατοντάδες ακαδημίες αξιολογήθηκε το επίπεδο της επιστημονικής κατάρτισης και ικανότητας των προπονητών, η ύπαρξη και εφαρμογή ολοκληρωμένου προπονητικού σχεδίου και πλάνου ανάπτυξης που βασίζεται στην σύγχρονη προπονητική και τις αρχές της UEFA, η τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στους κλειστούς και ανοικτούς χώρους, η καθημερινή αποτύπωση στοιχείων των επιδόσεων των νεαρών αθλητών, η σωστή συντήρηση των εγκαταστάσεων και η επάρκεια του αθλητικού εξοπλισμού. 


Μετά από αυτή την διάκριση, η ακαδημία του Α.Ο.Κ. και οι αθλητές της θα επωφεληθούν από ένα  ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

·         Ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση τραυματισμών καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων.

·         Υψηλής ποιότητας αθλητικό υλικό.

·         Επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους.

·         Προπονητικές κατευθύνσεις για τις συγκεκριμένες ηλικίες με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA.

Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά τουρνουά με εκπαιδευτικό, αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα που θα διοργανωθούν σε 10 πόλεις της Ελλάδος.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ