Το «gipedo.eu» αναφέρεται στην εξαιρετική πορεία της μακεδονικής ομάδας!

 

Η αθλητική αυγή σε μια σεζόν διαφορετική συνδυάζεται με πορεία εξαιρετική στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Η ομάδα, η οποία προσπάθησε, στο παρελθόν, πολλές φορές να χαρίσει στον κόσμο της μια εμπειρία διαφορετική, διανύει, φέτος, μια χρονιά μαγική με θετικά αποτελέσματα και παρουσία απολαυστική!

Με συστηματική δουλειά από τη διοίκηση της ομάδας αυτής της ιστορικής, με έξυπνους χειρισμούς από τον Γιάννη Μαλαματά, ο οποίος έχει διαπρέψει, διαχρονικά, στον ρόλο του προπονητή, αλλά και με συμμάχους την ανυπέρβλητη προσπάθεια των παικτών της και το ζεστό χειροκρότημα του κοινού του, η Πέρνη διαθέτει μια χάρη μοναδική!

Η 5Η θέση, την οποία κατέχει, αυτόν τον καιρό, στον… μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής και η προοπτική που ανοίγεται γι’ αυτήν προσφέρουν στους λάτρεις του υγιούς αθλητισμού μια χαρά απέραντη….  Ένα ξεχωριστό συναίσθημα, μια ποδοσφαιρική θαλπωρή, μια χρονιά η οποία είναι δυνατόν να χαρακτηριστεί ως ονειρική… Όχι επειδή ο Κεραυνός Πέρνης έχει τις δυνατότητες να τερματίσει σε θέση υψηλή, αλλά, κυρίως, γιατί πρεσβεύει, διαρκώς, τα στοιχεία της ηθικής, της τιμιότητας, της αθλητικής και κοινωνικής παιδείας!

Υ.Γ.: Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο μπορεί να δει κάποιος μέσω του ακόλουθου ‘λινκ’

 

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%82-126151024202565/

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ