Ο υπέροχος προπονητής του σωματείου, Πασχάλης Δημητρίου, στο «gipedo.eu»!

 

Στην σκιά της επιστροφής της Καλλιθέας Καστοριάς στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο εξαιρετικός προπονητής της ομάδας, Πασχάλης Δημητρίου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το παρών και το μέλλον του σωματείου.

 

 

 

«Εγώ ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του Μ.Α. Αλέξανδρου Καλλιθέας Καστοριάς, το καλοκαίρι του έτους 2019, αντικαθιστώντας τον κόουτς, Ρούλη Βόλτση, όταν η ανδρική ομάδα υποβιβάστηκε στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καστοριάς. Περίπου ένα έτος μετά την ανάληψη των προπονητικών καθηκόντων του σωματείου, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μου με τα στελέχη του σωματείου.

 

 

 

Σ’ αυτό, λοιπόν, το χρονικό διάστημα, η ανδρική μας ομάδα έχει καταφέρει να κατακτήσει αήττητο το Πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, να κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική και να ευελπιστεί σε, ακόμα, καλύτερες ημέρες στο μέλλον. Συνάμα, ο Μ.Α. Καλλιθέας Καστοριάς έχει κατορθώσει να κτακτήσει το τρόπαιο του «Σούπερ Καπ» στην πόλη μας, όπως και να προκριθεί στην τελική αναμέτρηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς. Βέβαια, η τελική συνάντηση είναι πιθανό να μη διεξαχθεί και ο Κυπελλούχος να αναδειχθεί ύστερα από τη διαδικασία της κλήρωσης, αλλά αυτό δε μειώνει το σπουδαίο επίτευγμα μας.

 

 

Επίσης, εν όψει της νέας σεζόν, σκοπός μας είναι η παραμονή της ομάδας στη Γ’ Εθνικής και ακολούθως η εδραίωση της στον συγκεκριμένο θεσμό. Ο σχεδιασμός του Μ.Α. Καλλιθέας Καστοριάς θα στηριχτεί στην απόκτηση 4-5 καινούργιων ποδοσφαιριστών και στη διατήρηση του νεαρού στοιχείο στην ομάδα, προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες των αθλητών μας.

 

 

Άλλωστε, στο σωματείο μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ορισμένοι παίκτες, η ηλικία των οποίων κυμαίνεται από 14 μέχρι 18 έτη, πέρα, φυσικά, από τους πιο μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο Μ.Α. Καλλιθέας Καστοριάς είναι πιθανό να δημιουργήσει μια, ακόμα, ομάδα, η οποία θα δώσει το παρών στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καστοριάς, με την ευχή να λάβουν οι νεαροί παίκτες μας τις απαραίτητες ευκαιρίες, μέχρι να προαχθούν στη μεγάλη ομάδα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ