Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ομάδα από τον Νομό Καβάλας!

 

Νέα χαμόγελα ευτυχίας και αισιοδοξίας έχει σκορπίσει ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η «νεοφώτιστη» ομάδα, η οποία κατέκτησε, πέρσι, το Πρωτάθλημα στην Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου, πιστοποιώντας, σχεδόν, σε κάθε αγωνιστική την σπουδαία δυναμική της.

«Κάτι το οποίο συνέβη στην 4η «στροφή» του… μαραθωνίου, όταν ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου κέρδισε με σκορ 2-1 τον Εθνικό Σωχού, εντός έδρας, φτάνοντας τους εννέα (9) πόντους στον βαθμολογικό πίνακα, έναν, δηλαδή, μακριά από την κορυφή! Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του συλλόγου, σχετικά με την πρόσφατη νίκη της ομάδας τους.
Ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο #ΜΕΓΑΣ επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του Εθνικού Σοχού.

 

 

Τα γκολ :
ο Σιάκκας με πέναλτι στο 55′ μετά από την προσπάθεια του Κουκούτση που το κερδίζει μετά από καθαρή ανατροπή μέσα στην περιοχή .
Και στο 62′ ο Λόλη πάλι με πέναλτι , μετά την προσπάθεια του Τσάτρη που κυριολεκτικά τους χόρεψε όλους μέσα στην μικρή περιοχή τριπλάροντας τρεις,τέσσερις και τον ανατρέπουν καθαρά .
Άδικη κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Βουζουλίδης με τον #ΜΕΓΑ να αναγκάζεται να αντέξει μέχρι το τέλος με 10 παίχτες .
Ακόμα πολλά τρεξίματα και πάθος είχαν όλα τα παιδιά τους αξίζουν συγχαρητήρια !
#ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ_ΣΤΙΣ_ΝΙΚΕΣ_ΟΠΩΣ_ΞΕΡΕΙ_ΜΟΝΟ_Ο_ΜΕΓΑΣ».
 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον Μ.Α. Ορφανίου μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002097620242

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ