Δυναμικές κινήσεις από τη διοίκηση του ιστορικού σωματείου! 

 

 

Σε μια σειρά από οργανωτικές κινήσεις έχουν προχωρήσει, τα στελέχη του ανδρικού τμήματος του Εδεσσαϊκού, εν όψει της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου, 2021-2022! Αναλυτικά, οι ενέργειες των «πράσινων», όπως έχουν κοινοποιηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου, https://asedessaikos.blogspot.com/

 

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Προυντση. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που επέστρεψε τον Μάρτιο στον Εδεσσαϊκό, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του συντελεσε στα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. 

Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο Γρηγόρης δήλωσε:

 

Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για άλλον έναν χρόνο στον Εδεσσαϊκο.Πιστεύω ότι η φετινή πορεία θα είναι πολυ καλύτερη από την περσινή. Να ευχαριστήσω την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε”. 

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Πασχαλίδη.Η εμπειρία και η προσφορά του στον σύλλογο σε συνδυασμό με την εξέλιξη όλων των goalkeepers όλα τα προηγούμενα χρόνια θεωρείται ανεκτίμητη”.

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον μέχρι πρότινος προπονητή Βάιο Στεργιόπουλο, που θα αναλάβει την θέση του άμεσου συνεργάτη του κ.Ζαζόπουλου και υπεύθυνου φυσικής κατάστασης.Ο κ. Στεργιόπουλος,που γνωρίζει το ροστερ αναμένεται να βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία της περσινής χρονιάς στην πραγματοποίηση των φετινών στόχων της ομάδας. Ο Βάιος είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην προπονητική και είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA A”.

 

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον αμυντικό Παναγιώτη Αβραμίδη. Για τον ποδοσφαιριστή θα είναι η πέμπτη διαδοχική σεζόν που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τρίαινα στο στήθος. 

Ο Παναγιώτης Αβραμίδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τα τυπικά της συμφωνίας τόνισε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα για 5η χρόνια. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρονια ελπίζω να εκπληρώσουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας.

 

 

 

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον τερματοφύλακα Παύλο Ερυθροπουλο. Αμέσως μετά τα τυπικά της συμφωνίας ο νεαρός πορτιέρο μας δήλωσε:


Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω την συνεργασία μου με τον Εδεσσαϊκό μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Καταρχήν εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και μετέπειτα υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και καλώ τους πάντες να στηρίξουν την ομάδα και να δείξουν τι σημαίνει πραγματικά  Εδεσσαικος”.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ