Τέσσερις ποδοσφαιριστές και ένας γυμναστής στο ρόστερ της πειραιώτικης ομάδας!

 

  

Λίγες ημέρες έπειτα από την πρόσληψη του εξαιρετικού προπονητή, Παναγιώτη Χριστόπουλου, στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας του ανδρικού τμήματος του Κερατσινίου, η έξοχη διοίκηση του εν λόγω σωματείου έχει προχωρήσει σε πέντε, ακόμα, κινήσεις με σκοπό την ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού της α’ ομάδας. Ενέργειες τις οποίες έχει ανακοινώσει η διοικούσα επιτροπή του σωματείου, μέσω μιας σειράς από ανακοινώσεις της στην σελίδα του συλλόγου στο «facebook». 

 

 

 

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ Κερατσινίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Τζανιδακη.Το νέο απόκτημα της ομάδας μας μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο μας, Μάκη Αποστόλου έδωσε τα χέρια και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Προοδευτικη ενώ μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον Ερμή Κορυδαλλού.

Με την κίνηση αυτή η ομάδα μας δείχνει ότι θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική στο ερχόμενο πρωτάθλημα και έτοιμη να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Τζανιδακη και του ευχόμαστε ότι καλύτερο

 

 

 

 

Ο ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Απόστολο Παϊκόπουλο. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μάκης Αποστόλου, μετά από ενέργειες και κάτω από άκρα μυστικότητα ενέταξε στο δυναμικό της ομάδας έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από επαγγελματικές και εθνικές κατηγορίες.

Ο Απόστολος Παϊκόπουλος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού με τεράστια εμπειρία και πολλές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, έχοντας φορέσει την φανέλα ιστορικών ομάδων όπως ο Χαραυγιακός, ο Φωστήρας, ο ΑΟ Γλυφάδας, η Καλλιθέα, ο Ακράτητος κ.α.

Καλωσορίζουμε τον Απόστολο Παϊκόπουλο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

 

 

 

Ο ΑΠΟ Κερατσινίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Χρήστου ΜαρούδηΤο νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 26 χρονών και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου έχοντας γεμάτη σεζόν στην Γ‘ Εθνική, ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες της Μικρασιατικήςτου Ζευγολατιού, του ΠΑΣ Κόρινθο και του Αίαντα ΣαλαμίναςΚαλωσορίζουμε τον Χρήστο Μαρουδή και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

 

 

Στην απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα Φώτη Σταματόπουλου προχώρησε η ομάδα μας.

Ο Φώτης Σταματόπουλος αποτελεί έναν τερματοφύλακα με πολλές παραστάσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Καλώς ήρθες Φώτη”! 

 

 

 

Ο ΑΠΟ Κερατσινίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Τάκη Τριανταφυλλόυ στη θέση του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης. Το νέο πρόσωπο αναλαμβάνει χρέη γυμναστή στην ομάδα μας και έρχεται να στελεχώσει το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο που αποτελείται από τους κ. Χριστόπουλο και κ. Τρίχο. Ο κ. Τριανταφύλλου έχει υπάρχει πριν από χρόνια α’ προπονητής στον ΑΟ Αυλώνας ενώ κατέκτησε με την Κ17 του Ηλυσιακού το Respect Cup. Καλωσορίζουμε τον κ. Τριανταφύλλου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν. Τέλος υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 4 Αυγούστου και ώρα 17.30 θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα σεζόν.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ