Το Αιγάλεω χτίζεται στους πρόποδες της Πάρνηθας με όραμα το «χρυσό» μέλλον!

 

Με περίσσεια διάθεση από τα μέλη του συλλόγου και με την προσδοκία να έχει το σωματείο ένα «λαμπρό» μέλλον χτίζεται, αυτό τον καιρό, η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Αιγάλεω! Στους πρόποδες της Πάρνηθας, υπό την παρουσία των ποδοσφαιριστών, των μελών της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και μερικών διοικούντων του σωματείου, το «Σίτι» προετοιμάζεται, πυρετωδώς, για την παρουσία του στο προσεχές Πρωτάθλημα της «Football League». Κάτι το οποίο αναφέρεται από τα μέλη του σωματείου, μέσω του ακόλουθου Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του, σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας.

 

«Στα ανατολικά της Δυτικής Αττικής και στους πρόποδες της Πάρνηθας ξεκίνησε το χτίσιμο της νέας ομάδας μας. Ο Θωμάς Γράφας με τους συνεργάτες του Γερούλη Παναγιώτη (Γυμναστή), Διαμάντη Δημήτρη (Προπονητή Τερματοφυλάκων), Θυμιακό Θοδωρή (Φυσικοθεραπευτή), Κωνσταντινίδη Πέτρο (Γενικός Αρχηγός)και Δουφεξή Παναγιώτη (Τεχνικό Διευθυντή).Ο προπονητής της ομάδας μας ευχήθηκε πρώτα από όλα στους παίκτες υγεία κι έδωσε το στίγμα για το σύνθημα της ομάδας :

“Όλοι μαζί ΑΙΓΑΛΕΩ” Δίνοντας να καταλάβουν πως το ΑΙΓΑΛΕΩ είναι μία ομάδα οικογένεια, κάτι που δεν είναι απλά λόγια αλλά θα γίνει σύντομα κατανοητό σε όλους ως πράξη και εννοείτε πως θα φανεί και στα καλά και στα δύσκολα. Το παρών έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά απόκτημα :ΚΑΡΡΙΚΙ, ΚΑΣΝΕΤΣΗ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΑΦΙΔΑΣ και ο έφηβος PRIFTI από την Κ17 της ομάδος μας. Από πλευράς διοίκησης το παρών έδωσε ο κύριος ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ, ο Πρόεδρος του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΙΡΤΙΡΑΚΗΣ.Η ομάδα μας θα συνεχίσει τις διπλές προπονήσεις ενώ μετά το πέρας των 10 ημερών θα μπει και σε αγωνιστική δράση με το πρώτο φιλικό παιχνίδι».

 

ΕΙΣΟΔΟΣ