Η δήλωση του Δημήτρη Μαρτσούκου μέσω του “facebook“!

 

Στην σκιά της λύσης της συνεργασίας του με τα στελέχη του Α.Ο. Βύρωνα, ο έξοχος προπονητής, Δημήτρης Μαρτσούκος, αναφέρθηκε, μέσω της σελίδας του στο “facebook“, στο φλέγον αυτό ζήτημα!

 

Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδος του Α.Ο.ΒΥΡΩΝΑ σταματάει η συνεργασία μας. Ανέλαβα την ομάδα με τη δέσμευση να την οδηγήσω στην Άνοδο κάτι που επιτεύχθηκε! Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια προσπάθησα και άλλαξα την νοοτροπία της ομάδος ,καθιέρωσα ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας που μέχρι τότε δεν υπολογίζονταν για την αντρική ομάδα. Φεύγω από την ομάδα με τη σιγουριά ότι έκανα το χρέος μου και ως προπονητής και ως άνθρωπος. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ όλα τους ποδοσφαιριστές μου που τόσα περάσαμε μαζί!!Ευχάριστα- δυσάρεστα αλλά τα περισσότερα ήταν ευχάριστα!!Δημιουργήσαμε ΜΑΖΙ[με πρώτους ΕΣΑΣ] μια ομάδα υπόδειγμα μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, μια οικογένεια!!Δώσαμε χαρά στον κόσμο που ήταν πάντα κοντά μας. Είμαι σίγουρος πως η πορεία αυτή θα συνεχιστεί και θα οδηγήσετε την ομάδα σε ακόμη καλύτερες μέρες! Σας εύχομαι καλή συνέχεια, να ήσαστε γεροί και νικητές. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα με πρώτο τον Νίκο τον Σταύρου που αποτελεί τη βάση για τη ζωή του συλλόγου! Φίλε Νίκο σ ευχαριστώ για όλα! Ευχαριστώ τους Γενικούς Αρχηγούς της ομάδας που συνεργάστηκα.
Ευχαριστώ τον κόσμο που ακολουθούσε στα παιχνίδια και μας έδινε δύναμη. Ήταν υπέροχοι!!!
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της ομάδος που με εμπιστεύτηκε για το δύσκολο στόχο της ανόδου που είχε θέσει. Θέλω να πιστεύω ότι και οι ίδιοι αναγνωρίζουν την προσπάθεια που έκανα και την επιτυχία που είχαμε. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.
Ευχαριστώ την οικογένεια του Α.Ο.ΒΥΡΩΝΑ και να γνωρίζουν ότι θα την έχω στην καρδιά μου!!!!!!
“.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ