Η δήλωση του Γιώργου Πογιόπουλου στο “gipedo.eu“!

 

Το ‘καυτό” θέμα της ολοκλήρωσης των έργων κατασκευής του γηπέδου της Εργάνης, στην περιοχή του Βύρωνα, δεν μπορεί παρά να προβληματίζει, αυτό το χρονικό διάστημα, τα στελέχη των τοπικών ποδοσφαιρικών σωματείων του συγκεκριμένου τόπου.

Η ανησυχία, όμως, των μελών των τριών συλλόγων μπορεί να ενταθεί, ύστερα από τις δηλώσεις του υπεύθυνου στελέχους της διάσημης κατασκευαστικής εταιρείας, “Macon“, μέσω των οποίων φανερώνεται πως η καταληκτική ημερομηνία για την αποπεράτωση του έργου αρκεί πολύ, ακόμα!

“Η εταιρεία μας ανέλαβε, πριν μερικούς μήνες, την ανακατασκευή του γηπέδου της Εργάνης, ωστόσο οι εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο δεν έχουν, ακόμα, ολοκληρωθεί! Το έργο, το οποίο αναλάβαμε, προ μηνών, μέσω διαγωνισμού, από την αρμόδια Δημόσια υπηρεσία του κράτους, έχει κοστολογηθεί στο ποσό των, περίπου, 300.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (φόρος προστιθέμενης αξίας), ενώ η ολοκλήρωση του έχει καταληκτική ημερομηνία τη 12η Απριλίου του έτους, 2017! Μέχρι, τώρα η εταιρεία μας έχει καταφέρει να ολοκληρώσει το 80% των έργων στον συγκεκριμένο χώρο, ωστόσο θα χρειαστεί να περάσουν μερικοί ακόμα μήνες, ώστε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας. Αυτό το οποίο μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι πως ο τάπητας, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο γήπεδο της Εργάνης θα έρθει από τη χώρα της Κίνας και θα είναι ένας από τους πιο σύγχρονους στο παγκόσμιο στερέωμα”, ήταν, πριν λίγη ώρα, οι κουβέντες του κ. Παγιόπουλου στο “gipedo.eu“.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ