Η δήλωση του Φώτη Ζησάκη (δεξιά) στο “gipedo.eu“!

 

Η φετινή αγωνιστική περίοδος έχει συνοδευτεί με την έλλειψη της φυσικής έδρας του Άγιαξ Ταύρου, προκειμένου να προετοιμάζεται, επιτυχώς, η ομάδα για τη διεξαγωγή των επίσημων αγώνων του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Αθηνών!

Το συγκεκριμένο γεγονός δεν μπορεί παρά να έχει προβληματίσει σε μεγάλο βαθμό τα στελέχη του συγκεκριμένου σωματείου, γεγονός το οποίο σχολίασε, τη Δευτέρα, το απόγευμα, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο έξοχος προπονητής και άνθρωπος του σωματείου, Φώτης Ζησάκης!

“Ο Άγιαξ Ταύρου κρατιέται, αυτό το χρονικό διάστημα, λόγω της αγάπης ορισμένων ανθρώπων προς τον σύλλογο! Η ανδρική μας ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα, φέτος, τη δυνατότητα να στεγάζεται στο γήπεδο της περιοχή του Ταύρου, λόγω της ανακατασκευής του συγκεκριμένου χώρου, με συνέπεια να προπονείται σε μερικά γήπεδα της περιοχής, Μοσχάτος, όπως και να δίνει τους εντός έδρας αγώνες της σε άλλα γήπεδα.  

Κάτι τέτοιο έχει προκαλέσει πρόβλημα στη λειτουργία του ανδρικού μας συγκροτήματος, το οποίο, εκτός των άλλων, στελεχώνεται από πολλούς νεαρούς αθλητές, τη φετινή σεζόν. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας στον… μαραθώνιο της Α’ ΕΠΣ Αθηνών, ελπίζοντας να δικαιωθεί από τους κόπους της”. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ