Νέα νίκη για την ιστορική ομάδα.
Από http://www.ilioupolifc.gr/
Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο, κυρίως, ημίχρονο η Ηλιούπολη επιβλήθηκε με 2-1 του Πανερυθραϊκού στον αγώνα που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Αθηνών (2ος Όμιλος).
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά του Αντωνιάδη, μετά από εκτέλεση φάουλ. Η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει με γυριστό σουτ του Σταύρου, από το ύψος της περιοχής, στο 67ο λεπτό, ενώ η ανατροπή, για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή έγινε στο 82΄λεπτό με δυνατό σουτ του Γάγγου από το ύψος της περιοχής και πάλι.
Η Ηλιούπολη φάνηκε στην αρχή του αγώνα ότι είχε μείνει στις δάφνες της νίκης στο Βύρωνα, πράγμα που επέτρεψε στους αντιπάλους της να δημιουργήσουν κάποιους κινδύνους για την εστία του Τερεκανίδη και να την αιφνιδιάσουν με το προβάδισμα που πήραν στο σκορ. Παρά τα όποια προβλήματα στο να βρει ρυθμό η ομάδα μας ήταν και άτυχη αφού σε δύο προσπάθειες των παικτών μας η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια της εστίας του Μπακόλα.
Μεταμόρφωση και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο
Κυριολεκτικά άλλη ομάδα μπήκε στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα και άλλη ομάδα βγήκε η Ηλιούπολη στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο, πράγμα που είχε συμβεί και στο αγώνα με τη Δόξα Βύρωνα. Οι «κυανέρυθροι» άρχισαν να πιέζουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και να κερδίζουν τις προσωπικές μονομαχίες στο κέντρο με αποτέλεσμα να «κλείσουν» τους παίκτες του Πανερυθραϊκού στο μισό σχεδόν γήπεδο.
Η πίεση αυτή απέδωσε στο 67΄με το γκολ του Σταύρου και επιβραβεύτηκε ακόμα περισσότερο με την ολική ανατροπή του σκορ στο 82΄με το γκολ του Γάγγου, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.
Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Τερεκανίδης, Μπούρσαλης (51΄ Σταύρου), Συμεωνίδης, Τερλελής, Ρωμανός, Σκούρας, Γάγγος (83΄Βασιλάκος), Μελετιάδης (46΄ Ζουμπουνέλης), Γεμιστός, Ανδριανόπουλος, Βαμβακερής.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μπακόλας, Σουμελίδης, Κρήτζας, Μαυραγάκης (46΄Τριανταφύλλου), Γεωργακόπουλος (74΄Μπενετάτος), Τσιούμας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (55΄Μπαμπαλουκάς), Μπρίλης, Αναγνώστης, Αντωνιάδης, Τσεβάς.
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Σχίζας
Βοηθοί: Ιωάννης Μπάγιας, Μάριος Μαραθωνίτης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ