Η μάχη της α’ ομάδας με τον Πανερυθραϊκό!

Από http://www.ilioupolifc.gr/

Ισόπαλος, χωρίς τέρματα, έληξε ο αγώνας μεταξύ Τραχώνων και Γ. Σ. Ηλιούπολης ο οποίος έγινε στο γήπεδο των Τραχώνων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Αθηνών (2ος Όμιλος). Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα μας, η οποία παρά το γεγονός ότι κλήθηκε να αγωνιστεί σε έναν εντελώς ακατάλληλο και επικίνδυνο συνθετικό αγωνιστικό χώρο, θα μπορούσε να πάρει τη νίκη καθώς δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες.

Το παιχνίδι ήταν απογοητευτικό στο πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να δυσκολεύονται πάρα πολύ από τον κακό αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο μέρος μπορούμε να πούμε ότι ζωήρεψε περισσότερο και σε αυτό το διάστημα οι «κυανέρυθροι» του Μάκη Μπαλαγιάννη είχαν καλές στιγμές.

Το τελικό 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και έδωσε από ένα βαθμό στην κάθε μια στον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Λιανός, Κακούτης Κ., Κολλυνιάτης, Στεργιάκος, Προμπονάς, Δημογιάννης, Ιατρού, Πιπεριάς, Χρήστου, Χάκραμα, Βούζας.

Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Τερεκανίδης, Μπρούσαλης, Συμεωνίδης, Τερλελής, Ρωμανός, Σκούρας, Γάγγος (70΄ Σταύρου), Μελετιάδης (46΄Ζουμπουνέλης), Γεμιστός, Ανδριανόπουλος (78΄ Βασιλάκος), Βαμβακερής.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ