Νέο “τρίποντο” για τον ιστορικό σύλλογο!

Από http://www.ilioupolifc.gr/

Τρεις ακόμα βαθμούς πρόσθεσε η Ηλιούπολη στο ενεργητικό της κερδίζοντας την Κυριακή το απόγευμα τον Α.Ο. Χαλανδρίου με 2-1 στο ντέρμπι του δευτέρου ομίλου της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος της Α΄Αθηνών. Οι «κυανέρυθροι» παίζοντας, κατά διαστήματα, καλό ποδόσφαιρο πέτυχαν την 5η νίκη τους σε έξι αγώνες και κατάφεραν να ξεφύγουν με τέσσερις  βαθμούς από τον δεύτερο.

Οι παίκτες του Μάκη Μπαλαγιάννη μπήκαν στον δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν, πιέζοντας έντονα, να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με γκολ που πέτυχε ο Ρωμανός στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και άλλο γκολ στο διάστημα μέχρι και το 20 λεπτο του αγώνα, όμως δεν τα κατάφεραν στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά το Χαλάνδρι συνήλθε μετά το 25ο λεπτό και προσπάθησε για το γκολ, όμως η καλή αμυντική λειτουργία των «κυανέρυθρων» δεν άφησε περιθώρια.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά και πίεσαν έντονα την άμυνα της Ηλιούπολης, η οποία ήταν αρκετά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Σε μια τέτοια ο Σκούρας κατάφερε με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ να σκοράρει στο 65ο λεπτό  και να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας μας, η οποία όμως στην επόμενη φάση (66΄)  δέχθηκε γκολ από στημένη φάση και σουτ μέσα από την περιοχή του Σταυρόπουλου και το παιχνίδι πήρε «φωτιά».

Στο 83ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρωμανός, καθώς ο διαιτητής του αγώνα διέκρινε πρόθεση παραπλάνησής του στην πτώση του μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, οι οποίοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή και να ισοφαρίσουν, όμως η ομάδα μας ήταν και πάλι πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, ενώ ταυτόχρονα κράτησε σωστά την αμυντική της λειτουργία με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη και στους τρεις βαθμούς που αυτή συνεπάγεται.

Γ. Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Τερεκανίδης, Μπούρσαλης (46΄Θάνος), Συμεωνίδης, Τερλελής, Ρωμανός, Σκούρας, Γάγγος, Μελετιάδης (53΄Παπακωνσταντίνου), Γεμιστός, Ανδριανόπουλος (84΄Βασιλάκος), Βαμβακερής.

Α.Ο. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Κατσιούλης Β, Μέρτης (46΄Σταυρόπουλος), Βέρρας (Κατσιούλης Α.), Θανόπουλος, Καρακάσης, Αμανατίδης (67΄Καγιώργης), Λουκάς, Φελέκης, Τσιτσαρής, Τζώρτζης, Παπάζογλου.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ