Η συνάντηση της ομάδας με τον Γ.Σ Αγίων Αναργύρων!

Από http://www.ilioupolifc.gr/

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Α΄Αθηνών (2ος όμιλος) γνώρισε η Ηλιούπολη από την ομάδα των Αγίων Αναργύρων στον αγώνα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.
Η ομάδα μας παρουσιάστηκε πραγματικά αγνώριστη από πλευράς απόδοσης, καθώς δεν είχε τη συγκέντρωση που απαιτούσε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αναπτυχθεί σωστά, ενώ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί σε έναν τόσο κακό και επικίνδυνο για αθλητές αγωνιστικό χώρο, τις στημένες φάσεις που αποτελούσαν ουσιαστικά το μόνο τρόπο για να επιτευχθεί κάτι στον επιθετικό τομέα.
Αντίθετα, οι γηπεδούχοι οδήγησαν το παιχνίδι στο μόνο δυνατό τους σημείο που ήταν ο εκνευρισμός των αντιπάλων, ενώ στάθηκαν και τυχεροί σκοράροντας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Δαναξή στο 45΄+ 2΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε για κάτι καλό, όμως το άγχος και ο ανορθόδοξος τρόπος παιχνιδιού, σε συνδυασμό πάντα με το εγκληματικά άσχημο γήπεδο, οδήγησαν στην ήττα της Ηλιούπολης ή αν θέλετε στη νίκη των Αγίων Αναργύρων.
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χατζάκης, Βυζανιάρης, Αρκούδας, Μηλιώνης,, Νταϊφώτης (77΄Τσιάνος), Κοκότης, Καψοκώστας, Πλεξίδας, Δαναξής, Παπανικολάου, Λάλα (53΄Αθανασόπουλος).
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Τερεκανίδης, Μπούρσαλης (67΄Ζουμπουνέλης), Συμεωνίδης, Τερλελής, Παπακωνσταντίνου (60΄Σταύρου), Σκούρας, Γάγγος, Μελετιάδης (46΄Βασιλάκος), Γεμιστός, Ανδριανόπουλος, Βαμβακερής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ