Πέμπτη νίκη για τον ιστορικό σύλλογο!

Από http://www.ilioupolifc.gr/

Την 5η της νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια πέτυχε η Ηλιούπολη το απόγευμα της Κυριακής, κερδίζοντας την Διάνα με 2-1, στον αγώνα που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Αθηνών (2ος όμιλος). Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Μελετιάδης και Ανδριανόπουλος στο 7ο και 13ο , αντίστοιχα, λεπτό της αναμέτρησης, ενώ το γκολ των φιλοξενουμένων πέτυχε ο Χ. Μπαλαφούτης στο 90΄.

Οι παίκτες του Μάκη Μπαλαγιάννη παρά το γεγονός ότι είχαν αγωνιστεί την Τετάρτη 120΄ λεπτά στον αγώνα Κυπέλλου με τον Χαραυγιακό, μπήκαν δυνατά στο ματς και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα για να αμφισβητήσει το ποιος είναι το «αφεντικό» στον αγώνα.

Η έντονη αυτή πίεση απέφερε δύο γκολ και ενθουσίασε τους αρκετούς πιστούς φιλάθλους της ομάδας μας που βρέθηκαν παρά την έντονη βροχόπτωση που είχε προηγηθεί στο γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως δεν τα κατάφεραν όσο η Ηλιούπολη ήταν στον αγωνιστικό χώρο με 11 παίκτες, καθώς στο 85΄αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς της ομάδας μας Γιάννης Τερεκανίδης που απέκρουσε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής. Από το σημείο εκείνο και με βοηθό το γεγονός ότι δεν υπήρχε δικαίωμα για άλλη αλλαγή, οι παίκτες της Διάνα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ένας αμυντικός, ο Γιάννης Ρωμανός, ήταν κάτω από την εστία, καταφέρνοντας να πετύχουν ένα γκολ, μειώνοντας το σκορ σε 2-1 που ήταν και το τελικό του παιχνιδιού.

Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Τερεκανίδης, Μπούρσαλης (46΄Θάνος), Μυτιληνός, Τερλελής (69΄Σταύρου), Ρωμανός, Σκούρας Ζουμπουνέλης, Μελετιάδης (55΄Γάγγος), Γεμιστός, Ανδριανόπουλος, Χουχουλής.

ΔΙΆΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Θεόφραστος Μιχαηλίδης): Κόρρας, Βιτωράτος (85΄Βούτας), Σάρα, Νικόλι, Λουτσάι, Ντούβλης(63΄Παλιατσέας), Γιαννακόπουλος, Φαρμάκης, Μπαλαφούτης Α. (Μπαλαφούτης Χ.), Αναστασίου, Σταθακόπουλος.

Διαιτητής: Μαχαίρας Ευστράτιος
Βοηθοί: Αργυρός Παναγιώτης, Μητρόπουλος Χρήστος

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ