Ο προπονητής των Ακαδημιών του σωματείου, Τάσος Χατζής, στο «gipedo.eu»!

 

 Για μερικά έτη, αποτέλεσε τον καθοδηγητή της ανδρικής ομάδας του Διαγόρα Δρυοπιδέων, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την προοδευτική πορεία του συγκροτήματος! Εν έτη 2020, όμως, ο Τάσος Χατζής, έχει διαφορετικό ρόλο στον ιστορικό σύλλογο, αλλά ίδια φιλοσοφία, ίδια νοοτροπία και παρόμοιους στόχους.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος ανέλαβε την εκγύμναση των αναπτυξιακών ομάδων του Διαγόρα Δρυοπιδέων, στις αρχές του έτους, 2020, εργάζεται, πυρετωδώς, με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, κάτι το οποίο ανέφερε στην ιστοσελίδα μας, προ ημερών και αφού μεσολάβησε η τιμή προς το πρόσωπο του Προέδρου του συλλόγου, Γιαννούλη Καλλίλα. 

 

«Εγώ επέστρεψα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών της αγωνιστικής περιόδου, 2019-2020, με την προοπτική να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο φυτώριου του σωματείου. Τότε, λοιπόν, ανέλαβα την εκγύμναση δύο αναπτυξιακών τμημάτων (Τζούνιορ και Προ-Τζούνιορ), με την ευχή να συμπράξω στην προσπάθεια του σωματείου για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη του επιπέδου των νεαρών ποδοσφαιριστών», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του πάλαι ποτέ κεντρικού αμυντικού της Ατλαντίδας, του Εθνικού Νέας Μάκρης και του Παμπαιανικού, ο οποίος συνέχισε, λέγοντας:

«Πριν, περίπου, επτά (7) μήνες, λύθηκε η συνεργασία μου με τα στελέχη  του Παλευρωτικού και επέστρεψα στο σωματείο, στο οποίο εργαζόμουν ως προπονητής της ανδρικής ομάδας μέχρι το 2016.  Η θέση, λοιπόν, του προπονητή των αναπτυξιακών ομάδων είναι καινούργια γι’ εμένα, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει πως δεν μπορώ να εκπληρώσω τις υποχρεώσεις μου στο έπακρο.

Αντίθετα, εκτιμώ πως οι σωστές και μεθοδικές κινήσεις των ανθρώπων του σωματείου σε συνεργασία μ’ εμένα, θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα για τον σύλλογο μας. Ο Πρόεδρος του Διαγόρα Δρυοπιδέων, Γιαννούλης Καλλίλας, ο Γενικός Αρχηγός του σωματείου, Ιάκωβος Γονιδάκης και το υπεύθυνο στέλεχος των αναπτυξιακών ομάδων του συλλόγου, Στέλιος Γιάκας, καταβάλουν, καθημερινά, αξιόλογη προσπάθεια με σκοπό να εκσυγχρονιστεί ο σύλλογος μας. Νομίζω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και μακάρι να πορευόμαστε, συνεχώς, μ’ αυτή την τακτική».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ