Μια, ακόμα, μεταγραφική κίνηση για την ιστορική ομάδα!

 

Ο Αλέξανδρος Σούφλας αποτελεί την επόμενη μεταγραφική ενέργεια των ανθρώπων του Άρη Πετρούπολης, στην προσπάθεια τους να ενισχύσουν, κατάλληλα, την ομάδα για την παρουσία της στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Αθηνών. Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του συλλόγου, σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

«Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξανδρου Σούφλα.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 32 χρονών (8/10/1988) και είναι γεννημένος στο Ελσίνκι της Φιλανδίας. Πρόκειται για επιτελικό μέσο που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του την έφεση στο σκοράρισμα και την άριστη τεχνική κατάρτιση.

Κατά το παρελθόν έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα με τα χρώματα των Ατρόμητου, Προοδευτικής, Εθνικού Πειραιά, Φωστήρα, Νίκη Βόλου και Θρασύβουλου ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Άγιο Ιερόθεο, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου να αποτελεί τον τελευταίο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Σούφλα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία».

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ