Ο Πανερυθραϊκός προτρέπει το κοινό του να εξετάσει, ενδελεχώς, τη νέα «πλατφόρμα» του Ο.Π.Α.Π!

Έκκληση στους γονείς/κηδεμόνες των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας του σωματείου κάνουν τα στελέχη του Πανερυθραϊκού, προκειμένου να συμμετάσχει στο πρόγραμμα των αθλητικών Ακαδημιών του Ο.Π.Α.Π. Αναλυτικά, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των ανθρώπων του σωματείου από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας, σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

«Ο Πανερυθραϊκός προτρέπει τους γονείς/κηδεμόνες των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας να περιηγηθούν στη νέα εμπλουτισμένη διαδικτυακή πλατφόρμα του προγράμματος των αθλητικών ακαδημιών του ΟΠΑΠ!

Η ενημερωτική ανακοίνωση: ‘Η διαδικτυακή πλατφόρμα Sports Academies Online έχει εμπλουτιστεί με μία σειρά από επιστημονικά βίντεο και άρθρα που αφορούν στην εκπαιδευτική και την αθλητική ψυχολογία, τη διατροφή, την οδοντιατρική, την ορθοπεδική, τη φυσιοθεραπεία, την γενική παιδιατρική κ.α. Δεδομένου ότι οι περιορισμοί της πανδημίας δεν μας επιτρέπουν αυτή τη στιγμή να ενεργοποιήσουμε εκ νέου τους θεσμούς των Φεστιβάλ και των επισκέψεων της Επιστημονικής Ομάδας του προγράμματος σε όλες τις ακαδημίες, η διαδικτυακή πλατφόρμα αποτελεί τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε τον επιστημονικό πυλώνα του προγράμματος στους γονείς/κηδεμόνων των αθλητών’.

https://bit.ly/3bbwgv9

Από εκεί και πέρα, ο ΟΠΑΠ γνωστοποιεί τον τρόπο που μπορείτε να συμβάλλετε στο φιλανθρωπικό έργο της ανακαίνισης δύο μεγάλων παιδιατρικών νοσοκομείων, του «Αγία Σοφία» και του «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» μέσω του θεσμού της ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά: ‘Ο θεσμός αυτός αφορά ένα app που μπορεί να κατεβάσει ο καθένας στο κινητό του τηλέφωνο και παίζοντας παιχνίδια που περιλαμβάνει το app παίρνει πόντους που μετατρέπονται από τον ΟΠΑΠ σε χρήματα που δίδονται στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, μεγαλώνοντας έτσι το ήδη μεγάλο ποσό που προσφέρει για τη δράση αυτή.

Επί της ουσίας κάθε πόντος στα παιχνίδια μεταφράζεται σε χρήματα που δίνει ο ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων, αποτελεί δηλαδή μία κοινωνική προσφορά στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας. Κάθε παιχνίδι που παίζουμε στην εφαρμογή αυτοί μας κάνει «χορηγούς» στο μεγάλο αυτό έργο που αφορά τα παιδιά (…).

(…) Θα παρακαλούσα λοιπόν να κάνετε καταρχήν εσείς την εγγραφή σας αλλά και να ενημερώσετε τους γονείς/κηδεμόνες σχετικά, στέλνοντας τους τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν (όπως και εσείς) και τα οποία είναι τα κάτωθι:

Κατεβάζουμε την εφαρμογή Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ (Contribution Squad) από το Google Store ή το App Store του κινητού μας

Βάζουμε στην μηχανή αναζήτησης την ομάδα # SportsAcademiesOpap και γινόμαστε μέλη της

Παίζουμε διαδικτυακά παιχνίδια».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ