Σημαντικά στοιχεία για την ιστορία του συλλόγου!  

 

Από http://www.atromitoskeratsiniou.club/history/

 

Ιδρύθηκε το 1986 και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Πειραιά. Το 1996 έπαιξε πρωτεύοντα ρόλο και σαν Πρωταθλητής ανήλθε στην B’ Κατηγορία του Πειραιά.
Το 1999 από την αδιαφορία των τότε παραγόντων υποβιβάστηκε από την Β’ Κατηγορία Πειραιά και παρέμεινε έως το 2002 .Εκείνο το καλοκαίρι την ομάδα αναλαμβάνει ο παλαιός ποδοσφαιριστής κ. Αχιλλέας Συρμακέζης και από τότε αρχίζει η δραστηριότητα και η αναβάθμιση αυτού του Αθλητικού Σωματείου.
Αρχικώς ο κ. Αχιλλέας Συρμακέζης προσπάθησε να βρει ικανά στελέχη για την δημιουργία ενός ικανού Δ.Σ. , μαζί του συνεργάστηκαν οι κ.κ. Συρμακέζης Νικόλαος , Παρακοιλιώτης Δημήτριος , Ηλιόπουλος Νικόλαος και κάποιοι άλλοι παράγοντες στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας.
Το καλοκαίρι του 2003 στο Δ.Σ. εντάχθηκε και ο κ. Ιορδάνης Τριανταφυλλίδης και τότε με την συνεργασία όλων μαζί διοίκησης προπονητού και ποδοσφαιριστών άρχισε ο δρόμος των επιτυχιών την αγωνιστική περίοδο 2003-2004 ο Ατρόμητος Κερατσινίου ως Πρωταθλήτρια ομάδα της Γ’ Κατηγορίας του Πειραιά ανέρχεται στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία και την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 ανέρχεται στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία ως Πρωταθλήτρια της Β’ Κατηγορίας.
Μετά η ομάδα και πάλι ταλαιπωρήθηκε από λάθος επιλογές με αποτέλεσμα να πέσει πάλι στην Γ’ Πειραια. Από το 2015 αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ με το σωματείο να αναβαθμίζεται σημαντικά σε όλους τους τομείς , βάζοντας πολύ υψηλούς στόχους . Το 2016 παίρνει εύκολα το πρωτάθλημα της Γ’ Πειραιά για την περίοδο 2015 – 2016. ……..και έπεται συνέχεια
 

ΕΙΣΟΔΟΣ