Η “ψυχή” του σωματείου, Λουκιανός Κυριακόπουλος, στο «gipedo.eu»!

 

Αποτελεί έναν από τους πιο εργατικούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν, διαχρονικά, υπηρετήσει τον ιστορικό σύλλογο, Κεραμεικός Α.Ε Αθηνών, αλλά και έναν προπονητή, ο οποίος σέρνει στις ‘πλάτες» του τον τίτλο του εκσυγχρονιστή. Του ατόμου, το οποίο έχει μάθει να δουλεύει, πυρετωδώς, αλλά και με έντιμο τρόπο στον αγαπημένο του σύλλογο, προσδοκώντας στην ανάπτυξη του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό, άλλωστε, οι πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με την πολιτική του σωματείου έχουν ιδιαίτερη σημασία, τόσο για τον τους υποστηρικτές του Κεραμεικού, όσο και για τους λάτρεις του υγιούς αθλητισμού.  

«Την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε κάποια διοργάνωση, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, η οποία οδήγησε, τότε, τα αρμόδια όργανα στην απόφαση της αναβολής των ερασιτεχνιών Πρωταθλημάτων. Την προπερασμένη, όμως, χρονιά (2019-2020), πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στον σύλλογο με τη διπλή του ιδιότητα του ποδοσφαιριστή και του προπονητή του ανδρικού τμήματος, στοχεύοντας στην ανοδική εξέλιξη της ομάδας. Στο τέλος της σεζόν, ο Κεραμεικός τερμάτισε στην 6η θέση του ομίλου του στον… μαραθώνιο της Γ’ Ε.Π.Σ. Αθηνών, έχοντας, μάλιστα, στο ρόστερ του αρκετούς παίκτες, οι οποίοι προέρχονται από τα αναπτυξιακά συγκροτήματα του συλλόγου μας.

Συγκροτήματα, στα οποία τον ρόλο του υπεύθυνο προπονητή διατηρεί η παλιά δόξα του Παναθηναϊκού και του Άρη Θεσσαλονίκης, Κώστας Ταράσης, αλλά και ο παράγοντας του σωματείου, κ. Σωτήρης Βροντίσης, ο οποίος ήταν, κάποτε, μέλος του πάλαι ποτέ αθλητικού σωματείου με ο όνομα του Γρανικού.

Επίσης, ο Κεραμεικός στηρίζεται και στις προσπάθειες του προπονητή, Νίκου Πετρόπουλου, αλλά και στην παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του παράγοντα, Αλέξη Μανώλαρου, έστω και αν δεν αποτελεί, πλέον, μέλος του διοικητικού συμβουλίου», είπε, προ ημερών, ο κ. Λουκιανός Κυριακόπουλος, ο οποίος ανέλαβε την εκγύμναση της ανδρικής ομάδας έπειτα από τους κόουτς, κ. Σοφό και κ. Θέμελη, προσθέτοντας, στην συνέχεια:

«Στόχος του Κεραμεικού είναι η δημιουργία μιας αξιόλογης ανδρικής ομάδας, αποτελούμενης από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με την ηλικία αυτών να κυμαίνεται από 17 έως 24 έτη, με την ευχή να έχει ο σύλλογος λαμπρό παρών και ελπιδοφόρο μέλλον».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ