Ο προπονητής της α’ ομάδας, Γιαννούλης Βέρας, στο «gipedo.eu»!

 

Ανέλαβε τα ηνία της ανδρικής ομάδας του ιστορικού συλλόγου, το καλοκαίρι του έτους 2021, με την ευχή να δημιουργήσει ένα ποιοτικό σύνολο, το οποίο θα ξεχώριζε στον φετινό…μαραθώνιο της Γ’ Ε.Π.Σ. Αθηνών! Η αποστολή του ήταν, ευθύς εξαρχής, δύσκολη, ωστόσο ο ίδιος, ουδέποτε, παράτησε τον αγώνα, τον οποίο ξεκίνησε, προ δέκα μηνών, δείχνοντας πως έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του εαυτού και των αθλητών του.

Γι’ αυτό, άλλωστε, παράλληλα με την «αυγή» του Μάϊου του έτους 2022, ο Γιαννούλης Βέρας και ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω, συνεχίζουν να πορεύονται μαζί, ευελπιστώντας στον σχηματισμό μιας ανταγωνιστικής «αρμάδας», η οποία θα πρωταγωνιστήσει στη νέα διοργάνωση της Γ’ τοπικής κατηγορίας. Στόχο για τον οποίο μίλησε, προ ημερών, ο έμπειρος προπονητής, μέσω της ιστοσελίδας μας, τονίζοντας, χαρακτηριστικά, πως: «Όταν εγώ ανέλαβα την καθοδήγηση του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, η ομάδα βρισκόταν σε κατάσταση διάλυσης! Το ανδρικό μας τμήμα αριθμούσε στο ρόστερ του λίγα άτομα και η προσπάθεια μας για την αλλαγή της εικόνας του τμήματος δεν ήταν, τότε, εύκολη. Παρ’ όλα αυτά, εγώ, σε συνεργασία με τα στελέχη της διοίκησης του συλλόγου, προβήκαμε, πέρσι, στις απαραίτητες ενέργειες, με σκοπό την ισχυροποίηση του έμψυχου δυναμικού του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ο οποίος προετοιμαζόταν για να συμμετάσχει στη Γ’ ΕΠ.Σ. Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η ομάδα μας γνώρισε την απώλεια ορισμένων αθλητών, οι οποίοι προτίμησαν να αποχωρήσουν από το σωματείο, το οπίο βρίσκεται, αυτό το χρονιό διάστημα, σε διαδικασία αναδιοργάνωσης σε ό,τι αφορά την α’ ομάδα! Είναι, λοιπόν, αλήθεια πως ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω θα πορευτεί με νέο ρόστερ στο νέο Πρωτάθλημα, το οποίο θα ξεκινήσει το προσεχές Φθινόπωρο και συνάμα θα επιδιώξει την περαιτέρω ανάπτυξη των υποδομών του. Δυσάρεστο γεγονός για τη λειτουργία του Θεμιστοκλή είναι η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο του Ε.Α.Κ. Αιγάλεω, το οποίο χρίζει, περιμετρικά, περίφραξης και δε διαθέτει, πλέον, τον καλύτερο δυνατό τάπητα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ