Οι άνθρωποι του συλλόγου αποθεώνουν τον Τάκη Σπυρόπουλο!

 

Το εγκώμιο του, επί σειρά ετών, παράγοντα του Α.Ο. Λεχαίου 2010, Τάκη Σπυρόπουλου, πλέκουν τα στελέχη του κορινθιακού σωματείου, δείγμα της αναγνώρισης στο πολύτιμο έργο του στον σύλλογο. Αναλυτικά, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, την οποία έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

«Η ομάδα ιδρύθηκε το 1985 από τους παράγοντες του Ηρακλή με μπροσταρη τον ΤΑΚΗ για ακαδημίες..Ενώ δεν υπήρχαν τότε.. Το 1990 πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα με πιτσιρίκια από Λέχαιο.. Που πολλοί έπαιξαν Ηρακλή και σε άλλες ομάδες,με τον ΔΕΔΑΚΗ Α εθνική- εθνική Παίδων και τον Πάρη Σπυρόπουλο πολλά χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες και Εθνική Ενόπλων.. πέρασαν πολλοί μεγάλοι σε αξία παίχτες(Κοκιοπουλος-Καρσιωτης-Μπιτσουνης κ.α) για να βοηθήσουν τα παιδιά.. όλα αυτά τα οργάνωσε ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ…ενώ δεν υπήρχαν ακαδημίες..

Και από το 2009 που ανέλαβε ο γιος του Τάκη ο ΚΩΣΤΑΣ έγινε η μεγάλη παρέα… Σημείωση ότι το μισό χωριό έχει παίξει στον ΑΟΛ που δεν θα του δινόταν η χαρά να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.. ίσως γιατι πάνω από όλα πέρασε το μήνυμα της παρέας και της οικογένειας χωρίς να τον νοιάζει η νίκη.Αυτος είναι και ο σκοπός που είμαστε ακόμα εδώ στις δύσκολες αυτές εποχές γιατί ο ΑΟΛ είναι ιδέα και θέλουμε να έχουμε κοντά μας όλα τα παιδιά από το παρελθόν να μας βοηθήσουν να καταφέρουμε να φέρουμε ξανά κόσμο στο γήπεδο μας…μεγάλο κατόρθωμα τα κύπελλα ήθους που παίρναμε γιατί δεν είχαμε ποτέ τιμωρίες.Αυτα κατέφερε ο κύριος της φωτογραφίας και προσπαθούμε να το συνεχίζουμε..».

 

ΕΙΣΟΔΟΣ