Μια πατρίδα, μια αγάπη, μια ομάδα, μια οικογένεια! Ένα σύνολο ατόμων, το οποίο κατέβαλε, προ λίγων ετών, τιτάνιες προσπάθειες, με κίνητρο την αγάπη του για τη νέα γενιά αθλητών-τριών, μετουσιώνοντας σε πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής για την Πέραμο και ευρύτερη περιοχή. Την σύσταση ενός σωματείου πετοσφαίρισης, με την ονομασία, Πέραμος «Volley», το οποίο έμελλε να αποτελέσει την συνέχεια του, πάλαι ποτέ, Κύζικου Νέας Περάμου, ο οποίος άγγιξε, προ αρκετών χρόνων, το κατώφλι της «Volley League» Ανδρών, δίχως, όμως, να διατηρηθεί ζωντανός για πολύ καιρό!

Ομοίως, όμως, για μακρύ χρονικό διάστημα, δεν έμεινε παρθένος ο χώρος της πετοσφαίρισης στην αντίστοιχη περιοχή, αφού ο νέος σύλλογος κόσμησε, σύντομα, την τοποθεσία της Περάμου, χαρίζοντας τη δική του ξεχωριστή λάμψη στους… μαραθωνίου της Ε.Σ.Π.Ε.Δ.Α. Στα Πρωταθλήματα της Δυτικής Αττικής, στα οποία το ανδρικό και γυναικείο τμήμα, συμμετέχουν, διαχρονικά, υπηρετώντας, ευλαβικά, τις έννοιες της αγάπης για το άθλημα και της προοδευτικής εξέλιξης του ομώνυμου σωματείου.

Ενός σωματείου, το οποίο στηρίζεται στις…πλάτες μιας «φουρνιάς» βιοπαλαιστών, οι οποίοι φροντίζουν, καθημερινά, για την ορθή του λειτουργία, αγνοώντας τις τεράστιες αποστάσεις που διανύουν, συχνά, αλλά και όλα τα εμπόδια, τα οποία διαβαίνουν στο διάβα τους. Σε μια πλούσια διαδρομή, με αφετηρία μια, απόλυτα, μηδενική βάση και βασικό σκοπό τον τερματισμό στο καλύτερο δυνατό σημείο, δίχως, φυσικά, να ζημιωθεί, οικονομικά ή ηθικά, η Πέραμος «Volley».

Όχι γιατί τα στελέχη του σωματείου υποτιμούν κάθε σπουδαία διάκριση για τον σύλλογο, αλλά γιατί έχουν εμφυσήσει μέσα τους οι έννοιες της αυτογνωσίας, του ρομαντισμού της εποχής και της εντιμότητας για το προϊόν, το οποίο πρεσβεύουν.

Γι’ αυτό, άλλωστε, οι ομάδες πετοσφαίρισης, Πέραμος «Volley» (Άνδρες και Γυναίκες), δε διεκδικούν, ακόμα, κάτι παραπάνω από την πραγματοποίηση μιας θετικής ρότας στα Πρωταθλήματα Β’ Εθνικής της Ε.Σ.Π.Ε.Δ.Α, φροντίζοντας, όμως, για την πιο ορθή ανάπτυξη του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα.

Σε τομείς, στους οποίους κάθε ερασιτεχνικός σύλλογος χρειάζεται να βασιστεί, προκειμένου να λειτουργήσει, εύρυθμα, στο μέλλον, διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για τον σχηματισμό  ισχυρών ομάδων. Τέτοιων για τις οποίες, κάθε θαυμαστής του «ευ αγωνίζεσθε» να αισθάνεται, διαχρονικά, περήφανος για το έργο και το όραμα του! Ορίστε, λοιπόν, ένα, απλό, αποτύπωμα της εξαιρετικής λειτουργίας του σωματείου, Πέραμος «Volley» μέσα από μια σειρά από «βίντεο», τα οποία παρουσιάζει, σήμερα, στο κοινό του το www.planetface.gr .  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ