Στην…καρδιά των Μικρασιατών, στον τόπο που άνθισε, κάποτε, ο ελληνικός πολιτισμός και στην τοποθεσία στην οποία, δυστυχώς, δεν αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς ο αθλητισμός, υπάρχει ένα σωματείο, το οποίο λειτουργεί, πλέον, με τρόπο ξεχωριστό. Πρόκειται, φυσικά, για τον Α.Σ.Π. Ίωνες, ο οποίος καλλιεργεί, διαχρονικά, το σπορ της πετοσφαίρισης και τα τελευταία έτη με σύγχρονα πρότυπα. Έναν σύλλογο, ο οποίος στελεχώνεται από μια ομάδα προοδευτικών ατόμων, τα οποία έχουν θέσει σε εφαρμογή τη μέθοδο της ορθής ανάπτυξης του σωματείου, βασίζοντας τα πλάνα τους στη νέα γενιά βολεϊμπολιστριών.

Μια υπέροχη «φουρνιά» αθλητριών, οι οποίες καθοδηγούνται από αξιόλογους προπονητές-τριες, με απώτερο σκοπό την εξέλιξη του αστείρευτου ταλέντου τους. Μοναδικό εμπόδιο στην προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση τους δεν είναι άλλο από την έλλειψη ενός, ακόμα, κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο, σαφώς, θα έλυνε τα χέρια των Ιώνων! Παρ’ όλα αυτά, η αγάπη των μελών του συλλόγου για το βόλεϊ αρκεί για να διατηρήσει το προσφυγικό σωματείο σε ύψιστη θέση στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας, όπως φανερώνεται μέσα από την κάμερα του www.planetface.gr , το οποίο παραβρέθηκε, την Πέμπτη το βράδυ, στο «σπίτι» των Ιώνων.

Στον  χώρο, στον οποίο γυμνάστηκαν, χθες, η ομάδα Κορασίδων και Γυναικών του σωματείου, εν όψει της διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α για την αγωνιστική περίοδο (2023-2024). Ιδού, λοιπόν, αρκετά ωραία «βίντεο» από την προπόνηση των κοριτσιών των Ιώνων, τα οποία προσφέρουν, καθημερινά, τη δική τους αθλητική λάμψη στο ευρύ και υγιές κοινό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ