Το www.planetface.gr  έδωσε, το Σάββατο, το παρών στα γήπεδα μπάσκετ του Κατράκειου Νίκαιας και αποθανάτισε ορισμένες στιγμές από τη διασκέδαση των μπασκετμπολιστών, με σκοπό την προώθηση της αθλητικής ζωής. Κάτι το οποίο αναφέρεται, ρητά, στο απεριεχόμενο του ακόλουθου Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα αρμόδια στελέχη για τη διεξαγωγή του τουρνουά.

«Αγώνες μπάσκετ “3on3” ανοικτού χώρου πραγματοποιούνται το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στο πάρκινγκ του Κατράκειου Θεάτρου του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας σε συνεργασία με τους κατά τόπους φορείς. Οι εκδηλώσεις του συνδέσμου απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και έχουν στόχο την προώθηση της ενασχόλησης με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και την προώθηση της αθλητικής ζωής γενικότερα.

Οι αγώνες καλαθοσφαίρισης φέρουν το σύνθημα “3on3 streetball – Τάπα στη Βία και στον Ρατσισμό” και αφορούν τη διεξαγωγή αγώνων σε ανοικτό χώρο ή στους “δρόμους της πόλης”. Στο τουρνουά της Νίκαιας οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πάρκινγκ του Κατράκειου Θεάτρου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε ομάδες των τριών ατόμων, με οποιαδήποτε σύνθεση επιθυμούν, πχ οικογένειες, αγόρια-κορίτσια, κοκ, με τους διοργανωτές να διασφαλίζουν ότι θα διαγωνιστούν ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία, και την εμπειρία. Οι αγώνες θα κρίνονται σύμφωνα με το ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη τους 16 πόντους ή θα έχει το μεγαλύτερο σκορ στο 15λεπτο της ώρας, που διαρκεί ο κάθε αγώνας. Οι νικητές/νικήτριες των αγώνων θα λάβουν δώρα από τους διοργανωτές, καθώς και από αθλητικά σωματεία. Περισσότερες πληροφορίες για τους κανόνες διεξαγωγής των αγώνων “3on3 streetball” του ΠΣΑΚ και για τους όρους συμμετοχής είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://3on3streetball.gr.

Επίσης, στους χώρους διεξαγωγής των αγώνων “3on3 streetball” θα παρευρίσκονται και επαγγελματίες αθλητές της καλαθοσφαίρισης, οι οποίοι θα συμμετέχουν ενεργά στις διήμερες εκδηλώσεις είτε παίζοντας μαζί με τους συμμετέχοντες, είτε παρουσιάζοντας τεχνικές του αθλήματος, είτε μετέχοντας και οι ίδιοι σε διαδραστικά παιχνίδια των διοργανωτών».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ